Koeru Maaspordikeskuse Sihtasutuse erakorraline koosolek

9. juuli 2010 autor · Kommenteeri 

29. juunil toimus Tallinnas Koeru Maaspordikeskuse Sihtasutuse asutajate ja nõukogu erakorraline koosolek. Asutajatest osalesid koosolekul Kaitsejõudude Spordiklubi esindajatena Ahto Kuuseok ja Johannes Kert, Koeru valla esindajana Aldo Tamm, Eesti Maadlusliidu esindajana Heino Priimägi ning Eesti Olümpiakomitee esindajana Mart Siimann. Päevakorras oli kaks punkti:

1. Põhikirja muutmine

2. Nime põhikirjaga kooskõlla viimine

Põhikirja muutmise eesmärgiks oli viia sihtasutuse põhikiri vastavusse nõuetega, et taotleda õigust kuuluda tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja. Asutajaliikmed võtsid põhikirja muudatused koos parandusettepanekutega ühehäälselt vastu (lisatud uus põhikiri ja kinnitatud stipendiumid).

Seoses sihtasutuse tegevuse laienemisega otsustasid asutajad viia põhikirjaga kooskõlla sihtasutuse nime. Asutajad kinnitasid ühehäälselt sihtasutuse nimeks Maaspordikeskuse Sihtasutus tegevuskohaga Koeru.

EOK otsustas toetada 6 õpilaskoha (naiste- ja vabamaadlus) rahastamist ning rahastamine ühe õpilase kohta aastas on 15 000.-. Planeeritud on kohtade täitmine kahe tüdruku ja nelja poisiga 1. septembrist 2010. Viime läbi vastuvõtukatsed  31.07.2010 koos Eesti Meistrivõistlustega rannamaadluses Koerus.

Mati Sadam

juhatuse liige

About Jaak